בקשת העברה ממרחב משתמש
-
יש המון עורכים חדשים שכותבים "ערך" ואז מעבירים להם את זה לטיוטה אישית במרחב משתמש שלהם.
הם לא כ"כ מבינים את ההליך של בקשה בדף בקשות העברת דפי טיוטה.
אולי אפשר להוסיף לכל הדפים במרחב משתמש גם את השורה הזאת מעל תיבת העריכה:אגב, הניסוח של התיבה הזאת, לא משהו... לא כ"כ מבינים מה רוצים כאן עם "היסטורית עריכות" וכו'
-
-
אני הייתי מציע להוסיף בכל יצירת ערך חדש, הודעה שאם זה עדיין לא מושלם צריך לייצר את זה בטיוטה (יש כבר הודעה צדדית, אבל צריך הודעה בולטת, כמו הנ"ל)
@אפרון דעתך? -
מטעמים כתב:
אגב, הניסוח של התיבה הזאת, לא משהו... לא כ"כ מבינים מה רוצים כאן עם "היסטורית עריכות" וכו'
https://www.hamichlol.org.il/תבנית:הודעת_עריכה/מרחב_שם/טיוטה
-
@שרגא לא נשמע לי סביר שלכל דף משתמש תהיה הודעת עריכה כזו, גם לדפי משנה לא כולם טיוטות ערכים. לא ידועה לי דרך לאבחן בין הדפים.
-
-
אפשר לציין אם אתה כותב טיוטה אישית אז וכו'
-
שרגא כתב:
מטעמים כתב:
אגב, הניסוח של התיבה הזאת, לא משהו... לא כ"כ מבינים מה רוצים כאן עם "היסטורית עריכות" וכו'
https://www.hamichlol.org.il/תבנית:הודעת_עריכה/מרחב_שם/טיוטה
זה לא יותר טוב ?
-
ואולם חי אני כתב:
זה לא יותר טוב ?
לדעתי הניסוח קצת יוצר הרגשה של היררכיה ועלול לפגום באווירה השיתופית. כדאי לחתור שכל עורך ירגיש שווה כמו כל אחד אחר (רק למנטרים יש הרשאת העברה כי יש להם יותר קילומטרז' מכלולאי, הם לא בהכרח יותר חכמים או מוכשרים...)
הצעת ניסוח טיפה שונה:
שים לב!: לאחר שהערך בשל ניתן להעבירו למרחב הערכים בפתיחת בקשה להעברה, אין לכתוב את הערך ידנית בדף חדש על מנת שלא לאבד את היסטוריית עריכות של הטיוטה הנוכחית. להגשת בקשה להעברה, לחץ כאן:
-
@מטעמים ועכשיו ? (הגהה קלה)
-
-
@מטעמים
ברור שא"א לשים את הנ"ל בכל דפי המרחבים האישיים,
יש מלא דפי משנה שלא עשויים בשביל העברה למרחב אף פעם, ועוד כהנה. -
שרגא כתב:
כאמור, לא רואה בעיה בהודעה במרחב שמציינת שההודעה ממוענת למקרה ואתה כותב טיוטה פרטית ברחב המשתמש.
-
@שרגא
הייתי חושב להכניס את זה בתחלית כל ערך שמועבר מהמרחב למרחב האישי,
ובכך למנוע את הנידון לא ? -
שרגא כתב:
שרגא כתב:
כאמור, לא רואה בעיה בהודעה במרחב שמציינת שההודעה ממוענת למקרה ואתה כותב טיוטה פרטית ברחב המשתמש.
אני רואה טעם לפגם אם אין אפשרות להסתיר את זה.
ואולם חי אני כתב:@שרגא
הייתי חושב להכניס את זה בתחלית כל ערך שמועבר מהמרחב למרחב האישי,
אין אפשרות במסגרת של הודעת עריכה, כולי האי ואולי סקריפט שאני לא הולך לכתוב -
@מוטי כתב:
אני רואה טעם לפגם אם אין אפשרות להסתיר את זה.
עדיין לא הבנתי את הסיבה?
מרחב משתמש נועד לשני דברים:
א. למשתמשים מתחילים שמעבירים להם לשם ערכים שהם מנסים לכתוב.
ב. למשתמשים מנוסים שעושים שם כל מיני ניסויים.לגבי א' - זה ממש ברכה שיהיה כזה דבר.
לגבי ב- למה זה אמור להפריע שיש לו עוד שורה כזו מעל תיבת העריכה. משתמשים מנוסים יודעים מה המשמעות ומתעלמים מזה. -
אם רק אפשרות א' הייתה קיימת אני לגמרי בעד. מתעלמים או נאלצים להתעלם? יש הרחבה ייעודית במדיה ויקי לאפשר להסתיר את הבאנרים, ש"מ שיש כאלו שהתוספת הזו מפריעה להם. (אני הסתרתי לעצמי גם את הלוגו עוד כמה קישורים לא שימושיים בסרגל הצד)