משחקי מחשב
-
גיליתי היום שיש לזה הגדרת בוט, לא יודע למעשה.
-
איך כתב:
עכ"פ נראה לי שהכיוון פה זה לייבוא, ולהסיר רק את העלילתי. מי שיש לו עוד דעה בנושא, נא להביע.
אז למעשה אין פה ויכוח, @אפרון @מוקיר-רבנן ו@איך
לייבא כרגיל ולהסיר תוכן עלילתי (וכמובן כל תוכן אחר בעייתי כמו כל ערך מיובא) -
אני לא יודע.
מצד אחד צודק @עפר-ואפר שזה לגמרי תרבות זרה. חלק גדול מהם לא זמינים לגולש החרדי הרגיל, בסינון הנפוץ.
מה ההבדל בין משחק מחשב לסרט או שיר חילוני?מצד שני - אכן לעיתים קרובות כן מייבאים רגיל (ללא עלילה).
שווה לחשוב מחדש מה אנחנו רוצים...
ייתכן מאוד שאני בעד מילוני. -
ישבתי היום על הנושא של משחקי מחשב.
בדקתי לעומק את הסיפור, ואני משוכנע שכל מי שיידע מה זה ואיך משחקים עם זה, יבין שזה לגמרי כמו סרט. ואפילו יותר מזה.
רוב הערכים הם ממש לא מידע טכני, ולכן דינם כמילוני. אמנם ניתן להשאיר לעוא"ס שיקול הדעת כמה ואיך, אבל העיקרון מובהר.
זה גם כלול ב"עולם התרבותי" הגויי, שממש לא תואם את העולם שלנו. -
@ספרא כמדומה שדה פקטו ממשיכים לייבא מלא, אתה מודע לזה?
-
אכן, כל זמן שלא התקבלה החלטה רשמית או לפחות הסכמה נרחבת זה נתון לשיקול דעת המייבא.
בכל מקרה אני חושב שההמדיניות הנהוגה (ייבוא בהשמטת תוכן עלילתי) היא מספיקה ואין צורך ביותר מזה.
-
-
@מנחם-הירשזון, ערך זה גם לא אמור להיות מילוני.
(יובהר שזה ממש לא ביקורת, זה הארה, אם כבר אנצל את הזכרת שמך כדי להודות לך על התרומות הבלתי פוסקות שלך למכלול, מתחילת החודש ייבאת כמה אלפי ערכים מויקיפדיה והתרומה שלך למערך הייבוא (ועדכון) היא עצומה, תודה)
-
ומה לגבי תמונת אדם משחק (כדוגמת תמונה זו)? הסרתי כעת תמונה דומה שכללה נשים, אך אשמח לדעת מה המדיניות לתמונות דומות.
-
@נריה, אני לא רואה סיבה לחסום את התמונה, אם כי אני גם לא רואה בה תועלת גדולה. (הזו בוודאי, אם יש נשים בכל מקרה למחוק)