יומא דהילולא
-
@מכלולאים
אני מרשה לעצמי לתייג את @שרגא באופן אישי, אך השאלה מופנית קמי כל חד וחד...
ברצוני להציע להפריד את אירועי היום (מה שנקרא: המכלול:אירועים בלוח היהודי) לשתי מסגרות...
להפריד את ה"יומא דהילולא" מהאירועים השונים,
וליצור תבנית חדשה בשם יומא דהילולא ומצוא מקום כבוד להניחה...אני חושב להכניס את התבנית הזו ממעל לתבנית של הפורטלים: הוי אומר שתיהיה התבנית הראשונה בעמודה השמאליתאשמח לשמוע את חוו"ד של המכלולאים, לטוב ולרע...
בהצלחה!!!כמובן ניתן לעשות לזה עיצוב מרשים מהקיים...
-
@ואולם-חי-אני יוזמה מבורכת.
אתה מודע לזה שתצטרך ליצור כ-400 תבניות חדשות ולערוך את ה-419 הקיימות?
לא מתנגד למיקום בשלב זה אם כי יתכן וזה ישתנה יום אחד.
לגבי העיצוב לא הייתי חורג מהעיצוב הקיים בעמוד ראשי מבחינת צבעים.
בהצלחה רבה. -
רעיון נחמד. כמה הערות: 1. כמובן השם אמור להיות "ימי זכרון" ולא "יומא דהילולא" בהתחשב שהמכלול כתוב בעברית. 2. לא רואה היגיון עיצובי למקם את זה מעל הפורטלים, התבניות מסודרות בצורה קבוצתית (יחסית). 3. השאלה האם בתבנית אירועים בלוח יישאר תמיד מה לכתוב. לגבי עיצוב מרשים, משום מה כרגע העיצוב שלנו על גווני האפור - כחול בשונה מוויקיפדיה, אם משנים אין סיבה לעשות את זה רק בתבנית אחת, אני לא שולל שינוי רוחבי.
נ.ב. אני סבור שככל והחלטות כאלו אמורות להתקבל בהתייעצות כללית ולא בצ'אט אישי, הדיון הסופי אמור להתקיים באתר (כל זמן שהפורום לא משולב עם האתר). -
@שרגא @מוטי
קודם כל אני רק מציע את ההצעה, כדי לשמוע בכלל כיוון... ככל וישמע כרעיון רלוונטי, נדון עליו ב"אולם הדיונים" הרשמי...
2. לא כ"כ התכוונתי ליצור עיצוב שונה לגמרי - בקיצע'ר (גם לי) לא ברור מה התכוונתי
3. לגבי מה שהעיר שרגא על התבניות החדשות - אני נוטה להאמין שבכמה לחיצות כפתור (בוט) יוכלו לבצע את הנ"ל במהירותכל שורה שמתחילה שכתוב בה [[נפטר]] עוברת לתבנית חדשה...- לגבי השם, שוב, אם זה בר הכי להעלות לדיון נעלה ונדון גם בכך, אני לא חושב ש"יומא דהילולא" לא תופס יותר - אם כי אני לא מכיר את המספרים של הביקורים ביחס לאנשים שלא מהציבור שלנו...
- האמת לא בדקתי לפניי"כ אבל עכשיו בדקתי - על חודש אלול, תמיד יישאר בתבנית אירועים דברים חוץ מ"ימי זיכרון"
...
-
@ואולם-חי-אני מפנה את תשומך לבך למכלול היידישאי ששם זה כבר נפרד (״יארצייטן״) מזמן.
https://yi.hamichlol.org.il/הויפט_בלאט