מהדורת יהדות
-
מוטי כתב:
בלת"ק. @שרגא הקטגוריה של זים תורני ממש לא מלאה, מניח שרוב הערכים שיכולים להיכלל בה עדיין לא נכללו, זה פרויקט שהבוט שלי התחיל בראשית דרכו ומאז מצא תעסוקה יותר מעניינת
אם יורשה לי להציע תעסוקה מעניינת (אני מקווה) לבוט שלך: ליצור רשימה של ערכים שרוב או כל הערותיהם כוללות מראי-מקומות לספרי קודש (על בסיס רשימת התבניות שכבר יצרת), ואינם בתוך הקטגוריה של זים תורני...
-
@צמא-לדעת יש לך דרך זמינה לבדוק מה מכילות ההערות?
-
לא צריך לבדוק הערות, מספיק לבדוק אם יש תבניות בכל הערך.
-
אתה מתכוון שמספיקה תבנית אחת, לא ידועה לי דרך לבדוק את מספר המופעים של תבנית, מלבד בדיקה של הטקסט בכל ערך בנפרד.
-
לדעתי אשפר להכניס את כל זה, [https://www.hamichlol.org.il/מיוחד:דפים_המקושרים_לכאן/תבנית:בבלי] אין שם כמעט ערכי חול
-
התכוונתי ע"י קבלת ה-HTML וסינון ההערות (span class="reference-text").
אך שמא באמת לא צריך עבודה מדויקת כ"כ, ומספיק לבדוק לפי שימוש בתבנית קודש, כדברי איך.
-
צמא לדעת כתב:
התכוונתי ע"י קבלת ה-HTML וסינון ההערות (span class="reference-text").
אך שמא באמת לא צריך עבודה מדויקת כ"כ, ומספיק לבדוק לפי שימוש בתבנית קודש, כדברי איך.
@מקוה מקובל עליך הרעיון?
-
@מקוה, אין אפשרות לתת לדומיין חיצוני "הרשאה" לערוך במכלול? כלומר האתר יהיה נפרד כמו אתר מראה, אבל עם העדכון מידע אוטומטי תמידי? (מותנה בכך שהעדכון יהיה און ליין ולא יומי/שעתי, אמנם ייתכנו לעיתים התנגשויות עריכה, אם כי לכאורה זה יהיה נדיר (אם בכלל) ושווה את ה"נזק")
-
בוקר טוב כולם, אחזיר את הדיון אחורה לעצם הרעיון. לדעתי זה רעיון מקסים אבל לא מתאים למכלול כרגע. זאת בגלל רמת הערכים התורניים במכלול שנמוכה לפעמים עד כדי מבוכה... אמנם ערכי הביוגרפיה וספרות הקודש בדרך כלל טובים וברמה נאותה, אך שאר ערכי הקודש המיובאים, הרבה פעמים דלים ורדודים (עיין ערכי התנ"ך לדוגמא). כרגע כשערכי היהדות הם חלק מאנציקלופדיה כללית- זה עוד מתקבל על הדעת, אך אם נפצל את ערכי הקודש שיוצגו כאנצי' בפני עצמה, זה יוריד את השם של המכלול כמקור מקצועי ומקיף.
-
@מוקיר-רבנן, הטענה חשובה, וצריך דיון מעמיק, אם כי אני מוכרח לציין שערכי התנ"ך לא מייצגים את כל ערכי היהדות, בערכי הלכה לדוגמה, גם אם יש ערכים טובים יותר או פחות הם עדיין לדעתי ממש בסדר.
-
מאידך, שמא דווקא הצגת ערכי הקודש לעצמם יכולה לזרז את השבחתם.
אך לפי זה, לא תהיה תועלת מדומיין חיצוני בלי רשות עריכה.
-
מקוה כתב:
אם לא מבטלים בהם מטמון (מאוד לא מומלץ) לא ניתן להסיר קישורים פנימיים רק לחלק מהמשתמשים.
אם רוצים לאפשר למי שרוצה, גישה דרך תת דומיין אחר רק לערכים האלה, אז פשוט עושים שבתת הדומיין הזה אין אפשרות עריכה, ושם אפשר מה שרוצים.כרעיון אחר, שמא אין צורך להסיר הקישורים עצמם, רק להתאים את הרחבת/גאדג'ט הצפת הקישורים, שלא יציג הפתיח מערכים אלו למשתמשים אלו.
זה פשוט הרבה יותר, ובלי קשר למטמון.
-
בעז"ה זה התוכנית לע"ע
-
אכן, כרגע לא בתוכנית ליצור סאב-דומיין אלא מהדורות בהעדפות.
-
@בעלי בוט
הקטגוריה נוצרה - [[קטגוריה:המכלול: המכלול התורני]]
כולכם מוזמנים להעביר לשם קטגוריות יהדות - על ידי בוטיכם.דברים נוספים:
- אחרי שנסיים את ההעברה על ידי סקריפטים וכדו' יהיה צריך להריץ בוט שיוציא כל מי שיש עליו תבנית אספקלריה.
- האם יש דרך ליצור רק למשתמשי המכלול התורני אפשרות קלה ובולטת ל"דיווח על ערכים שאינם מתאימים להגדרה הנ"ל"?
- בשלב ב' נצטרך להחליט מה נצרך:
א- לבקש מהמכלולאים שמעוניינים, לעבור על כל הקטגוריה ולהוציא מה שנראה ערכים לא מתאימים?
ב- לבקש מהמכלולאים להוסיף ערכים שאינם קיימים כרגע בקטגוריה. (נראה שיש לשקול שבשלב זה הקטגוריה לא תהיה מוסתרת, כדי לאפשר עבודה קלה יותר).
-
אפרון כתב:
- האם יש דרך ליצור רק למשתמשי המכלול התורני אפשרות קלה ובולטת ל"דיווח על ערכים שאינם מתאימים להגדרה הנ"ל"?
כמו שיש היום דיווח על תוכן בלתי הולם.
-
מאמין שאפשר ליצור כפתור/שורה בתפריט הצד/העליון/התחתון/לא יודע איפה שמופיע רק למי שמוגדר בהעדפות כמשתמש במכלול התורני, והוא יוביל לדף נחיתה ייעודי או שכבר ירשום מיד בדף ייעודי במכלול. הלא כן @מקוה @צמא-לדעת @גאון-הירדן?
-
שרגא כתב:
מאמין שאפשר ליצור כפתור/שורה בתפריט הצד/העליון/התחתון/לא יודע איפה שמופיע רק למי שמוגדר בהעדפות כמשתמש במכלול התורני, והוא יוביל לדף נחיתה ייעודי או שכבר ירשום מיד בדף ייעודי במכלול. הלא כן @מקוה @צמא-לדעת @גאון-הירדן?
בדיוק מה שיש היום לדיווח על תוכן בלתי הולם
-
מה נכלל בקטגוריה הזו "ערכי יהדות"? ערכי רבנים בפנים? (לדעתי לא)
-
@מישהו, בהחלט כן, כל ערך שלא עוסק בעניני חול.