עדכון ערכים מסוננים
-
(אני לא יודע אם הנושא שייך לכאן, אולי בפורום אספקלריה או אולי בכלל בפורום פיתוח תכנות וסקריפטים)
ישנם הרבה ערכים שמוגבלים לעדכון בגלל שבהיסטוריית הגרסאות נרשמה פעם תקציר כמו "הסרת תוכן" או "גיור מונח" וכדו'.
ישנם הרבה מקרים שהתקציר לא מוצדק בכלל. מדובר ממשתמשים שלא יודעים מה בדיוק המשמעות של כל תקציר, וקורה שהם לוחצים על "הסרת תוכן" גם אם העריכה לא נעשתה מטעמי התאמה יהודית.
השאלה היא, האם אפשר לפתח משהו שכל עא"ס יוכל לאשר ערך האם הוא באמת עבר סינון או לא. לדעתי זה ייקל על דף הבקשות. -
@למאי-נ-מ
@מוטי ו @שרגא
הייתי מרחיב את דברי למאי נ"מ,
(כמו בשיטת נטפרי) האם ניתנת האפשרות הטכנית, שכל ערך שנחסם מהסיבות שהוזכרו,
תהיה לעוא"ס האפשרות למחוק את תקציר העריכה הנ"ל...לחילופין הייתי מציע פתרון שונה, לבטל את לחצני ה "הסרת תוכן - גיור מונח"
ולשנותם ל "השמטת תוכן" ו "גיור מילים".
ולעוא"ס, מעדכנים, ומייבאים. יתווסף אוטומטי לחצן "הסרת תוכן" ו "גיור מונח".
ובכך אולי יבא הפתרון לתקלה המוצדקת.
חיילכם לאורייתא... -
לדעתי הקטן, הטענה של למאי מאוד מוצדקת, אך שתי ההצעות שלכם לא נראות לי ממשיות.
אתם רוצים שעכשיו יעברו עורכי האספקלריה על כל דף ודף במכלול ידנית ויאשרו את כל התקצירים? (חוצמזה שכרגע אין בשרת המכלול אופציה של עריכת תקצירים בכלל).
מה שכן נראה לי קרוב למציאות, הוא לעשות אופציה שרק הסרת תוכן של עא"ס יחסום לעדכון, אבל זה גם קצת מסובך.
(אגב, ישנה הצעה כרגע שתקציר 'גיור מונח' לא יחסום ורק 'הסרת תוכן' יחסום) -
@איך
איך כתב:אתם רוצים שעכשיו יעברו עורכי האספקלריה על כל דף ודף במכלול ידנית ויאשרו את כל התקצירים?
ממש לא.
כנראה שדברי לא הובנו,
כרגע הכל יישאר חסום, אבל תינתן האופציה לעוא"ס לפתוח = הצעתי לדוג' לערוך את התקצירי עריכה.(חוצמזה שכרגע אין בשרת המכלול אופציה של עריכת תקצירים בכלל).
לא לגמרי מדויק.
מה שכן נראה לי קרוב למציאות, הוא לעשות אופציה שרק הסרת תוכן של עא"ס יחסום לעדכון, אבל זה גם קצת מסובך.
חסר טעם ותועלת.
(אגב, ישנה הצעה כרגע שתקציר 'גיור מונח' לא יחסום ורק 'הסרת תוכן' יחסום)
אדרבא איפכא מסתברא.
-
ואולם חי אני כתב:
ממש לא.
כנראה שדברי לא הובנו,
כרגע הכל יישאר חסום, אבל תינתן האופציה לעוא"ס לפתוח = הצעתי לדוג' לערוך את התקצירי עריכה.אם הכל ישאר חסום עד שמישהו יעבור ידנית, לא הרווחת כלום. (א"א לא יעבור על כל הערכים)
חסר טעם ותועלת.
שומע, זה הצד שלך. יש שני צדדים לכל מטבע.
-
איך כתב:
ואולם חי אני כתב:
ממש לא.
כנראה שדברי לא הובנו,
כרגע הכל יישאר חסום, אבל תינתן האופציה לעוא"ס לפתוח = הצעתי לדוג' לערוך את התקצירי עריכה.אם הכל ישאר חסום עד שמישהו יעבור ידנית, לא הרווחת כלום. (א"א לא יעבור על כל הערכים)
אף אם זה יישאר ידנית, עדיין יוכל עא"ס לאשר ערך שיש עליו בקשת עדכון.
לא דיברו על לעבור ערך ערך ולאשר, דובר על ערכים שמזדמנים אגב אורחא. -
@איך
אתה יודע במה נטפרי הצליחה יותר מכולם, אני מתכוון לַמה.
גישת נטפרי הייתה כזו,
הם הגיעו וחסמו הכל,
לאט לאט שיחררו מה שבדקו וכו'
גם כאן זאת הייתה הכוונה - הכל יישאר חסום - כשיהיה בא למי שבא, ולפי המזדמן הוא יוכל לפתוח... -
לפי התרשמותי, ההיקף של השימוש בהסרת תוכן בערכים שלא בוצעה בהם הסרה הוא ממש זניח. במקרה שמדובר בהסרה לא משמעותית וערך שזקוק לעדכונים תכופים, אפשר לבקש הסתרת גרסה ע"י מפעיל. בקשר לעריכת תקצירים אין כזו אופציה גם בגרסת מדיה ויקי של אתרי ויקימדיה.