ערכים בויקיפדיה שעדיין לא יובאו למכלול
-
שלום..
צריך לחשוב מה לעשות עם העובדה שנטפרי ביטלו לחלוטין את האפשרות לצפות בערכים שקיימים בויקיפדיה ועדיין לא קיימים במכלול.
המשתמש הפשוט אין לו מושג מה עושים ולמה הוא מקבל הודעה "הגעתם לדף שאינו קיים" בעוד שבקישור גוגל כתוב לו פרטים ביוגרפיים על האיש.
(קרה לי הבוקר עם הערך [[ויווק רמאסוואמי]] - אני ידעתי מה לעשות, לחצתי על "בקש עדכון", אבל מי שאינו מכלולאי מסתבך)אולי כדאי ליצור תבנית כלשהיא הבודקת אם הערך קיים בויקיפדיה, במקרה שכן, תהיה הודעה במרכז המסך "ערך זה עדיין אינו במכלול ועומד בתור לייבוא מיקיפדיה" ניתן ללחוץ כאן על בקשת זירוז הייבוא" או משהו דומה.
-
@מטעמים אתה מתכוון סקריפט. אגב, מי שאינו רשום לא מאופשרת לו כרגע בקשת עדכון דרך דף הערך, אני בעד לשחרר.
-
-
@אפרון כתב בערכים בויקיפדיה שעדיין לא יובאו למכלול:
לשחרר מה?
את האפשרות לבקש עדכון בלשונית עוד גם לאנונימיים
-
@מוטי כתב בערכים בויקיפדיה שעדיין לא יובאו למכלול:
@אפרון כתב בערכים בויקיפדיה שעדיין לא יובאו למכלול:
לשחרר מה?
את האפשרות לבקש עדכון בלשונית עוד גם לאנונימיים
זה כנראה יגרום להצפה, אבל זה שווה, אין שום סיבה שזה לא יהיה ככה, בכל מקרה תמיד אפשר לבטל את זה אם התוצאה מוגזמת.
-
-
בקשר לפוסט הפותח, אולי אפשר ליצור הודעת עריכה לאנונימים, אבל זה אני לא יודע.
-
אני בעד ליצור סקריפט שייטען לאנונימי שמגיע לדף לא קיים. אם הדף קיים בוויקיפדיה זה יציע לו לבקש עדכון. זה סקריפט די פשוט. רק צריך לזה לפתוח את דף בקשת ערך לאנונימיים
-
-
מצויין. אם כך אשתדל בימים הקרובים לכתוב סקריפט פשוט לזה
-
@מקוה ומה בקשר לבקשת עדכון?
-
לא מרגיש לי נחוץ
-
@מקוה אני דווקא ממש הייתי שמח לקבל אינדיקציה כמה ממשתמשי המכלול מתעניינים בערכים שחסומים במכלול, לדעתי זה מידע חשוב, אם היה אפשר לעשות נסיון עד שיהיה הצפה אני ממש ממש בעד.
-
@אפרון אני דברתי על בקשת עדכון לא טיפול (גם זה אפשרי בקלות).
-
רעיונות טובים
-
@מטעמים בוצע
-
@מוטי
פגז. אין עליכם!