מהדורת יהדות
-
@אפרון תן הגדרה לערכי חול.
רבנים בני דורנו? ממגזר? בתי כנסת בראשל"צ? אסטרונומיה? -
מתמטיקה?
אם ההגדרה היא "מה שמתאים לחרדי אולטרה שמרן" אז המכלול כולו אמור להיות כזה, לא חושב שכדאי להתחיל עם כמה רמות של המכלול עצמו, צריך שהקטגוריה הזו תהיה מצומצמת ברמה כזו שיהיה ברור שהיא משהו מאוד מסוים -
מישהו כתב:
מתמטיקה?
אם ההגדרה היא "מה שמתאים לחרדי אולטרה שמרן" אז המכלול כולו אמור להיות כזה, לא חושב שכדאי להתחיל עם כמה רמות של המכלול עצמו, צריך שהקטגוריה הזו תהיה מצומצמת ברמה כזו שיהיה ברור שהיא משהו מאוד מסויםנכון שכך, אבל זה לא סותר את הימצאותם של רבנים וראשי ישיבות,
אם כי אני חושב שיש הבדל בין ר' שמעון (לצורך העניין) לכל האדמורי"ם של תכליתי... (ג"כ לדוג'...) -
אני לא מבין מה הבעיה, ערכים העוסקים ביהדות וברבנים הם ערכי יהדות, רבני זמננו הם גם רבנים.
-
אפרון כתב:
אני לא מבין מה הבעיה, ערכים העוסקים ביהדות וברבנים הם ערכי יהדות, רבני זמננו הם גם רבנים.
אין בהם בעיה,
אבל כפי שהוא כתב לעיל,
נקרא לזה שאתה מקים אנציקלופדיה ל"אולטרה שמרנים" - א"כ הם לא צריכים ערך עליו,
אם כל הכבוד והערכה. -
אני ממש לא מתכוון לחלק ציון לרבנים, בעיני כל מי שמקבל במכלול תואר "הרב" אמור להופיע במהדורה, חבל להיכנס לפינות האלו.
כל הערכים העוסקים בהכלה, ביהדות במנהיגה וכדו אמורים להיות. -
@אפרון
בכיף - אני התייחסתי לדברים דלעיל, - והבנתי שהדיבור הוא רק על תורה וסביבתה...
אך אם כדבריך ישנם עוד מלא הרצות שהבוט יכול לעשות,
כדוג' להכניס את כל הדפים שתחילת שמותיהם ב"רבי" לקטגו'. -
-
לדעתי כן, אני לא רואה שום הגיון להוציא רבנים ממהדורת יהדות.
-
יש הגיון ברבנים שנויים במחלוקת, איך תחלק?
-
לכמה כאלו יש? אפשר להחריג בהגדרה "ללא רבנים שנויים במחלוקת"
-
אפרון כתב:
@שרגא ייש"כ גדול
...
למעשה נראה שאם התשתית תהיה קיימת, מספיק ערכי הזים תורני בשביל שיהיה אפשר לפתוח מהדורה, אח"כ להוסיף את שאר הערכים זה יהיה חשוב אבל לא קריטי.מה למעשה?
@שרגא @מוטי @מקוה
הפלטפורמה הזו הוקמה כבר? מה סוכם, שזה יהיה דרך העדפות וזהו?
נראה לי פשוט צריך להקים אותה אפילו עם כמה ערכים לדוגמה, אחר כך נראה איך מרחיבים אותה ומה בדיוק כלול בה, אפשר גם דרך משוב מהמשתמשים שיהיו שם(כל כך גרוע שיהיה בלון צף של כל הערכים? אולי דוקא זו מעלה. עכ"פ השאלה כאן היא מה קהל היעד רוצה)
-
להבנתי הפלטפורמה עוד לא הוקמה, סוכם שהיא תוגדר בהעדפות. כבסיס בהחלט אפשר להשתמש בזים תורני יש שם למעלה מ-2000 אאל"ט.
-
אז למעשה נמתין למחלקה שיקימו אותה
@ואולם-חי-אני אל ייאוש -
@מישהו לא מתייאש '''רבינו שאג...'''
אני שמח שהעליתי למודעות משהו שכמעט נגוז לכולם, חוץ מליוזם, קרי= אפרון.
-
יש מישהו ספציפי שמתכנן להקים אותה?
ואולם עבד למצוא פתרונות שיעזרו לקדם את בחירת הערכים למיזם, אם אין מי שמתכנן לעבוד על זה אז חבל על הזמן היקר שלו. -
-
לא הבנתי את השאלה. אפשר לגלול למעלה ולראות שמקוה הסכים לטפל, מתי הוא יגיע לזה, צריך לשאול אותו.
-
מניח שאחרי שהוא יסיים עם פרוייקט הרחבת אספקלריה החדשה. בעז"ה.
-
@שרגא אולי תעדכן במה מדובר ?